top of page

Welkom op de privé galerij van jullie fotoshoot.

Deze foto's dienen alleen om een keuze te maken en mogen niet verspreid worden.

Als jullie een keuze hebben gemaakt, kunnen jullie de nummers van de foto's mailen en dan gaan wij aan de slag met het bewerken.

Na het bewerken krijgen jullie de foto's via de mail toegestuurd in hoge resolutie en web resolutie (met logo).

Welke foto's afgedrukt worden beslissen jullie.

Succes!

Een fotoshoot

boeken

Een fotoshoot kun je boeken via de website, of door een e-mail te sturen naar info@shootupfoto.com. Via de website kun je zelf de dag en tijdstip kiezen en gelijk veilig via iDeal betalen. Heb je eerst nog een paar vragen? Dan kan boeken via de e-mail ook. We kiezen dan samen een dag en tijdstip uit.

 

Fotoshoots vinden plaats in het bos ‘Landgoed Lievensberg’ in bergen op Zoom. De voorkeur gaat uit naar zonsopkomst of zonsondergang.

De fotoshoot voorbereiden

Voorafgaand aan elke fotoshoot neem ik contact met je op. Ik ontvang dan graag meer informatie over het karakter van de hond, om zo de juiste werkwijze en locaties te bepalen. Ook geef ik een lijst met tips om jezelf en jouw hond zo goed mogelijk voor te bereiden op de fotoshoot.

De fotoshoot

Tijdens de fotoshoot zorgen we er eerst voor dat we goed en rustig kennis maken. De hond mag even rustig wennen aan de camera. Iedere hond is anders en verdient een andere aanpak. Of de hond nu heel blij is, of juist wat angstig, de aanpak is altijd om de hond met rust te benaderen en vooral op de manier die de hond nodig heeft.

 

Ook tijdens de fotoshoot gunnen we de hond zijn/haar rustmomenten als de hond dat nodig heeft. Ben je bang dat jouw hond niet zal luisteren tijdens de fotoshoot? Dat is geen enkel probleem. De meeste honden zullen namens anders reageren dan dat ze thuis doen. Met rust en geduld komen we al een heel eind. Ook is er een klein lijntje beschikbaar zodat de hond, indien nodig, aangelijnd kan blijven. Dit lijntje wordt naderhand in de nabewerking verwijderd.

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot maak ik een selectie van de beste foto’s. De dubbele, onscherpe en ‘bloopers’ worden er uitgehaald. Vervolgens stel ik een persoonlijke galerij samen zodat je in alle rust zelf jouw favorieten kan uitkiezen. Deze favorieten worden stuk voor stuk nabewerkt. De nabewerking is een nauwkeurig en zorgvuldig proces. Met de nabewerking til ik de foto’s naar een hoger niveau en komt mijn kleurrijke stijl nog meer naar voren.

 

Wanneer de foto’s klaar zijn, krijg je ze via de e-mail toegestuurd in zowel hoge resolutie (zonder logo) als webresolutie (met logo). De fotoafdrukken krijg je thuisgestuurd.

 

Heb je na het lezen van de informatie meer interesse gekregen in een fotoshoot? Kijk dan hieronder voor de fotoshootpakketten.

bottom of page