top of page
26 web.jpg

Fotoshoots

Exclusieve hondenportretten

Een fotoshoot boeken

Een fotoshoot kun je boeken via het contactformulier onder aan deze pagina, of door een e-mail te sturen naar info@shootupfoto.com. Heb je eerst nog een paar vragen? Stel ze gerust! 

 

Fotoshoots vinden plaats in het bos ‘Landgoed Lievensberg’ in Bergen op Zoom. Liever een fotoshoot op een eigen locatie? Dat kan uiteraard ook. Vraag naar de mogelijkheden! 
De voorkeur gaat uit naar zonsopkomst of zonsondergang.

De fotoshoot voorbereiden

Voorafgaand aan elke fotoshoot neem ik contact met je op. Ik ontvang dan graag meer informatie over het karakter van de hond, om zo de juiste werkwijze en locaties te bepalen. Ook geef ik een lijst met tips om jezelf en jouw hond zo goed mogelijk voor te bereiden op de fotoshoot.

De fotoshoot 

Tijdens de fotoshoot zorgen we er eerst voor dat we goed en rustig kennis maken. De hond mag even rustig wennen aan de camera. Iedere hond is anders en verdient een andere aanpak. Of de hond nu heel blij is, of juist wat angstig, de aanpak is altijd om de hond met rust te benaderen en vooral op de manier die de hond nodig heeft.

 

Ook tijdens de fotoshoot gunnen we de hond zijn/haar rustmomenten als de hond dat nodig heeft. Ben je bang dat jouw hond niet zal luisteren tijdens de fotoshoot? Dat is geen enkel probleem. De meeste honden zullen namens anders reageren dan dat ze thuis doen. Met rust en geduld komen we al een heel eind. Ook is er een klein lijntje beschikbaar zodat de hond, indien nodig, aangelijnd kan blijven. Dit lijntje wordt naderhand in de nabewerking verwijderd.

Na de fotoshoot 

Na de fotoshoot maak ik een selectie van de beste foto’s. De dubbele, onscherpe en ‘bloopers’ worden er uitgehaald. Vervolgens stel ik een persoonlijke galerij samen zodat je in alle rust zelf jouw favorieten kan uitkiezen. Deze favorieten worden stuk voor stuk nabewerkt. De nabewerking is een nauwkeurig en zorgvuldig proces. Met de nabewerking til ik de foto’s naar een hoger niveau en komt mijn kleurrijke stijl nog meer naar voren.

 

Wanneer de foto’s klaar zijn, krijg je ze via de e-mail toegestuurd in zowel hoge resolutie (zonder logo) als webresolutie (met logo). De fotoafdrukken krijg je thuisgestuurd.

 

Heb je na het lezen van de informatie meer interesse gekregen in een fotoshoot? Kijk dan hieronder voor de fotoshootpakketten en vul het contactformulier in voor meer informatie.

_1SF4740 web.jpg
Klein
_1SF2340 web.jpg
Middel
26 web.jpg
Groot

Fotoshoot van 60 minuten

3 professioneel bewerkte foto's in hoge resolutie en webresolutie

3 afdrukken van 20x30cm

1 hond

Privégalerij 

€129

Fotoshoot van 90 minuten

5 professioneel bewerkte foto's in hoge resolutie en webresolutie

1 afdruk op forex van 30x45cm

Max. 2 honden

Privégalerij 

€169

Fotoshoot van 120 minuten

8 professioneel bewerkte foto's in hoge resolutie en webresolutie

1 fotoalbum van 20x20cm

Max. 3 honden

Privégalerij 

€199

7 web.jpg

Een fotoshoot boeken

Bedankt voor het insturen!

bottom of page