top of page

BASIS

Van de automatische stand af

WAT GAAN

WE LEREN?

Wat is het diafragma? Welke sluitertijd kun je het beste kiezen? Hoe gebruik je het diafragma, de sluitertijd en de iso om tot de juiste belichting te komen? Kortom: hoe stel je alles in?

 

Elke camera heeft een automatische stand. Deze automatische stand gebruikt het diafragma, de sluitertijd en de iso ook. De camera weet echter niet wat jij wilt fotograferen en dus krijgt hij de instellingen nooit zoals jij het zou willen hebben. Zeker bij beweeglijke onderwerpen als honden willen wij dus zelf de regie in handen hebben.

 

Tijdens deze workshop leer je hoe je de camera zelf in kan stellen en zo dus de gewenste resultaten kan behalen. Hoe stel je de camera in bij portretten? Wat doe je bij actiefoto's? Daarnaast kijken we naar de achtergrond, het aanwezige licht en natuurlijk: de hond!

Na afloop krijg je de theorie op papier mee, zodat je thuis nog op je gemak er doorheen kan bladeren. Ook krijg je de link naar een besloten groep waarin je nog 2 maanden je foto's kunt plaatsen en om tips/advies kan vragen. 

  • Wat heb je nodig?
    Een camera waarbij je de instellingen kunt veranderen: een spiegelreflexcamera (dslr) of systeemcamera (mirrorless) met lenzen. Een volle batterij en een (of 2) leeg geheugenkaartje.
  • Informatie
    Datum: nog niet beschikbaar Locatie: nog niet beschikbaar ​ Het maximaal aantal deelnemers is 5. ​ Inbegrepen: drinken & kleine snacks Niet inbegrepen: lunch De kosten voor een groepsworkshop basis bedragen €119,00 incl. BTW per deelnemer.
bottom of page