Werkwijze

De fotoshoot

Iedere hond is anders en iedere hond verdient een andere aanpak. Of uw hond nu een heel blij karakter heeft, of juist wat angstig is, onze aanpak is altijd om de hond met rust te benaderen en vooral op de manier die de hond nodig heeft. 

 

Bent u bang dat uw hond niet zal luisteren tijdens de shoot? Dat is geen punt. De meeste honden zullen anders reageren dan dat ze thuis doen, en daar anticiperen wij weer op. Een uitdaging gaan we graag aan. De meeste mensen zullen dit van hun eigen hond zeggen, en staan vervolgens versteld van hoe hun hond model staat. Ook hebben wij een klein lijntje mee zodat u de hond, indien nodig, vast kunt houden. Dit wordt naderhand in de nabewerking verwijderd. 


Na de fotoshoot

Na de fotoshoot selecteren we de beste foto's. Alle dubbele, onscherpe, oncharmante (ogen dicht, uitgestoken tong) foto's worden er uitgehaald. Vervolgens stellen we een persoonlijke galerij samen zodat u in alle rust zelf de mooiste foto's kunt uitkiezen. 


Nadat u uw keuze heeft gemaakt, gaan we aan de slag met de nabewerking. In de nabewerking halen we storende elementen, zoals een riempje, boompje, snotjes, weg. Ook bewerken we het licht en de kleuren om zo een mooie, heldere foto te kunnen leveren. De nabewerking is een nauwkeurig en zorgvuldig proces en kost tijd. Met de nabewerking tillen we de foto naar een hoger niveau en wordt uw hond nog mooier dan hij al was. 

 

Als de nabewerking klaar is, krijgt u de foto's digitaal geleverd in zowel hoge resolutie zonder logo, als webresolutie met logo. Afhankelijk van uw pakket krijgt u er ook een print bij. Foto's horen niet (alleen) op een scherm thuis, maar in een lijst of op mooi materiaal afgedrukt. Zo blijft de herinnering het dierbaarst. Informatie over afdrukken en wanddecoratie kunt u altijd opvragen.