De fotografe

Mijn naam is Dorine. Al vanaf jongs af aan heb ik een enorme passie voor dieren. Mickey, onze eerste hond, kwam als pup bij ons wonen toen ik 13 was. Ik was altijd bezig met Mickey te fotograferen, al waren het toen nog gewoon kiekjes. Op mijn 15e kocht ik mijn eerste spiegelreflex voor een schoolreis naar Rome. Het fotografievirus had ik toen echter nog niet te pakken. Pas op mijn 19e, toen Mickey bij me kwam wonen op kamers in Wageningen en ik een nieuwe lens kocht voor de camera, ben ik me pas echt gaan verdiepen in de fotografie. Die symbolen op de camera moesten ergens voor dienen, toch? En ja hoor, al snel had ik het fotografievirus te pakken en Mickey was een gewillig model. 

 

In 2016 kwam de kleine Skye erbij. Al van pup af aan stond ze regelmatig model, dus ze weet al wat ze moet doen als ik de camera pak. Haar grote broer, Mickey, hielp haar er ook bij, en samen zijn ze een topmodellenteam dat regelmatig voor mij en andere fotografen poseert. 

 

Het fotografievirus bleef echter niet beperkt tot de eigen hondjes. Ook andere honden kwamen voor mijn lens te staan en dat ging steeds beter. Inmiddels hebben er al veel knappe koppen model gestaan en ze blijken stuk voor stuk modellen. 

 

Benieuwd hoe het er tijdens een fotoshoot aan toe gaat? Kijk dan bij 'De werkzijze' voor een kijkje achter de schermen.