top of page

FOTOSHOOTS

Exclusieve hondenportretten

COACHING

Alles wat je moet weten over hondenfotografie

Honden fotograferen is niet gemakkelijk. Daarom bieden wij workshops aan voor iedere fotograaf die meer over hondenfotografie wil leren. Het aanbod varieert van workshops voor beginners tot gevorderden. 

Bekijk hieronder het aanbod in workshops. Neem bij vragen gerust contact op!

Workshop pakketten

_1SF7290-web-compressor.jpg

Basis

Wat is het diafragma? Welke sluitertijd kun je het beste kiezen? Hoe gebruik je het diafragma, de sluitertijd en de iso om tot de juiste belichting te komen? Kortom: hoe stel je alles in?

 

Elke camera heeft een automatische stand. Deze automatische stand gebruikt het diafragma, de sluitertijd en de iso ook. De camera weet echter niet wat jij wilt fotograferen en dus krijgt hij de instellingen nooit zoals jij het zou willen hebben. Zeker bij beweeglijke onderwerpen als honden willen wij dus zelf de regie in handen hebben.

 

Tijdens deze workshop leer je hoe je de camera zelf in kan stellen en zo dus de gewenste resultaten kan behalen. Hoe stel je de camera in bij portretten? Wat doe je bij actiefoto's? Daarnaast kijken we naar de achtergrond, het aanwezige licht en natuurlijk: de hond!

Na afloop krijg je de theorie op papier mee, zodat je thuis nog op je gemak er doorheen kan bladeren. Ook krijg je de link naar een besloten groep waarin je nog 2 maanden je foto's kunt plaatsen en om tips/advies kan vragen. 

_1SF5500.jpg

Gevorderd

Weet je al hoe je de camera het beste in kan stellen, maar wil je leren hoe je nóg beter honden kan vastleggen? Dan is deze workshop waarschijnlijk iets voor jou!

 

Tijdens deze workshop leer je meer over hondenportretten. De basisinstellingen worden nog even kort doorgenomen, maar daarna gaan we dieper in op scherptediepte, compositie en licht. Hoe vind je de locaties? Wat is het beste licht voor portretten? Hoe bepaal je de beste compositie?

 

Na afloop krijg je de theorie op papier mee, zodat je thuis nog op je gemak er doorheen kan bladeren. Ook krijg je de link naar een besloten groep waarin je nog 2 maanden je foto's kunt plaatsen en om tips/advies kan vragen. 

6-web-compressor.jpg

Privé

€129

Heb je geen zin in een groepsworkshop, of is er een bepaald onderwerp waarin je je meer wilt verdiepen? Boek dan een privéworkshop.

Tijdens deze workshop krijg je intensieve 1-op-1 begeleiding om zo tot een beter resultaat te komen. We bespreken eerst de theorie en gaan vervolgens aan de slag om dat gedeelte in de praktijk helemaal onder de knie te krijgen. 

Na afloop krijg je de theorie op papier mee, zodat je thuis nog op je gemak er doorheen kan bladeren. 

bottom of page